تمدید گروهی کاربران

مخصوص همکاران و نمایندگان از این پس تمام نمایندگان و همکاران گرامی میتوانند از طریق پنل مدیریت > بخش تنظیمات اقدام به تمدید گروهی کاربران منقضی شده زیر مجموعه خودشان کنند.

دقت داشته باشید که با هر بار کلیک بر روی دکمه مربوطه یکسال به زمان انتقضا کاربر افزوده میشود، لذا برای کاربری که سه سال از انتقضا وی میگذرد لازم است تا سه بار بر روی دکمه مذکور کلیک کنید.

 

در صورت وجود هرگونه پرسش و سوال از طریق بخش پشتیبانی اقدام کنید.

با احترام

, ,
نوشتهٔ بعدی
آپدیت وب سرویس وضعیت یک پیام
نوشتهٔ پیشین
حذف شماره‌های لیست سیاه از شماره‌های کشوری

پست های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

14 + دوازده =

فهرست